Патока бурякова

Працюємо з 2015 року

Найвища якість - доступна ціна

Ціна та Об'єм

05.png

Патока бурякова

5л/7кг

10.png

Патока бурякова

10л/14кг

opt.png

Патока бурякова

ОПТ від 20 тонн

Оформити замовлення

Залиште свій номер телефону

Ми передзвонимо вам.

telegramfacebookviber

Контакти:

+380 (96) 133 26 33

 

Адреса:

м.Київ, бульвар Вацлава Гавела 75

 

Електронна пошта:

support@patoka.com.ua

Наші переваги

quality.png

Гарантія

100% гарантія якості, за запитом надаємо  сертифікати ааааа аааааааааааааааааааа  аа

truck.png

Швидка відправка

Відправляємо в день замовлення, за умови что надходження замовлення не піздніше 16:00 

free-icon-credit-card-9780774.png

Повернення

Повернемо гроші у разі якщо, товар виявиться неякісним (при наявності висновку лабараторії)

free-icon-cash-flow-11254455.png

Усі види оплати

Готівкова, безготівкова форма оплати, оплата при отриманні (післяплата) аааааа аа ааа

Працюємо з 2015

Одні з найкращих на ринку

100+

Постійних клієнтів

20+

Відправлень кожен день

Доставка

1.png

Нова Пошта

2.png

Укр Пошта

Dizayn_bez_nazvaniya.png

Самовивіз м.Київ

Оформити замовлення

Залиште свій номер телефону

Ми передзвонимо вам.

telegramfacebookviber

Контакти:

+380 (96) 133 26 33

 

Адреса:

м.Київ, бульвар Вацлава Гавела 75

 

Електронна пошта:

support@patoka.com.ua

Відгуки постійних клієнтів

sp-template-quote-icon.png

Все швидко і якісно, ціна дуже сильно радує, перший раз коли замовляв у них, зробив експертизу патоки. Коли прийшли результати це був шок, склад ідеальний! Так як у мене ферма і я застосовую патоку в корми то для мене це було вкрай важливо.

f3.png

Михайло Дерега

sp-template-quote-icon.png

Хочу поділитися своїм відгуком роботи з компанією, це дійсно найкраща компанія на ринку, замовляю не перший рік і довіряю їм повністю, відправлення в день замовлення, приємний менеджер, ціна нижча ніж в інших продавців, якість патоки чудова.

f2.png

Артем Березюк

sp-template-quote-icon.png

Добрий день, хочу подякувати компанії patoka.com.ua за якісну сировину, все прекрасно і нарікань немає ніяких, влаштовує все повністю! Приємно вести бізнес з людьми, які роблять свою роботу відповідально. 10/10

photo_2024-03-10_02-31-48.jpg

Артем Березюк

Усі відгуки

Основні галузі застосування патоки буряковаї

  • Патока для поліпшення кормового раціону в скотарстві

    На підвищення надоїв корів, кіз, овець добре впливає меляса – сироп із густою консистенцією, темного кольору і з характерним запахом. Це побічна продукція тростинного або бурякового цукрового виробництва.

    Меляса або чорна патока має гіркувато-солодкий присмак, повністю розчиняється як в холодній, так і гарячій воді. Меляса містить, крім мінералів (заліза, міді, кальцію, марганцю, калію, магнію), також цукор, воду, золу й азотисті сполуки. Її використовують для кормів домашніх тварин.

    Поступове впровадження меляси в раціон сприяє поліпшенню перетравності сухої речовини та смаку самого раціону, підвищенню надоїв, збільшує відсоток білка в молоці. Поступовість запровадження в щоденний раціон дозволяє мікроорганізмам рубця оптимально включитися в роботу і забезпечувати нормальну його діяльність протягом дня.

    При годівлі великої та дрібної рогатої худоби меляса не повинна перевищувати 15% сухої речовини. Патока досить ефективна при використанні раціонів, багатих соломою. Останню необхідно подрібнити й пополивати з розрахунку 50-100 г патоки (допустимо розбавити водою 1: 1) на 1 кг соломи.

  • Застосування патоки в процесі виготовлення гранульованих комбікормів

    Мабуть, одним із найбільш цінних побічних продуктів при виготовленні цукру з буряка, що мають важливе господарське застосування, є чорна патока або меляса.

     

    Так як вона має неприємний запах і гіркуватий присмак, то в раціоні людини безпосередньо не використовується. Найчастіше її додають при годуванні жуйних тварин, коней, свиней. Завдяки смаковій привабливості грубі корми краще згодовуються. Високий вміст залишкових вуглеводів сприяє перетравності кормів, а це особливо важливо в стійловий період їхнього утримання.

     

    Мелясу широко використовують у виробництві комбікормів не тільки як продукт, цінний своїм складом, але і завдяки її клейким властивостям. При виготовленні комбікорму інгредієнти подрібнюються до однорідного розсипчастого стану, котрий потім необхідно «зв’язати» в гранули певного розміру. Саме клейкі особливості патоки роблять її незамінним компонентом у цьому процесі. У такий спосіб знижується «запиленість» гранульованого комбікорму.

  • Чорна патока для рибалок

    Використовувати чорну патоку на рибалці почали років тридцять тому в Західній Європі. Є думка, що успіхи англійських спортсменів у ловлі на поплавкову снасть пояснюються саме застосуванням у прикорму меляси.

     

    На сьогодні вона є однією з кращих приманок при ловлі, у першу чергу, коропових, карася, рідше – лящових і плотви.

     

    Завдяки складу патоки (велика кількість вуглеводів, амідів, приблизно 10% зола, яка для живих організмів працює як проносне), вона є прекрасним енергетиком і одночасно збільшує апетит. Складається сприятлива для лову ситуація: чим більше споживається продукту, тим сильніше рибам хочеться їсти.

     

    Додають мелясу до прикормочної суміші і для приманки з метою надання продукту яскраво вираженого і більш привабливого запаху. При тому актуальним є застосування її як при ловлі на течії, так і на озері.

     

    Додавати в воду патоку можна в будь-який період року, тому що вона має прекрасну розчинність у холодній воді без втрати своїх якостей, .

     

    Чорна патока проста в застосуванні. Досить водним розчином (1 частина патоки до 1 частини води) просочити сухий корм і дати настоятись декілька годин.

  • Харчова корисність меляси

    Багатий вміст мікроелементів (залізо, мідь, кальцій, марганець, калій, магній, селен, цинк, фосфор) і вітамінів групи «В» при відносно низькій калорійності продукту впливає сприятливо на людський організм:

     

    – сприяє зростанню імунітету;

    – підіймає енергетичний потенціал;

    – підвищує гемоглобін;

    – покращує показники цукру в крові;

    – стабілізує рівень холестерину;

    – активізує роботу клітин головного мозку;

    – є хорошою антистресовою профілактикою;

    – працює по запобіганню злоякісних новоутворень;

    – допомагає здоровому травленню;

    – волосся набирає блиску і сили.

     

    Безперечною цінністю вважається те, що чорна патока є джерелом заліза рослинного походження з дуже гарною засвоюваністю. Важливий момент для жінок (менструальний цикл і вагітність).

     

    Міцності та здоров’ю наших кісток, профілактиці остеопорозу сприяє велика кількість кальцію в продукті.

     

    Необхідно пам’ятати, що при всій корисності меляси в основі її лежить цукор (нехай навіть мінералізованих і вітамінізований), тому добовий профілактичний і лікувальний прийом не повинен перевищувати 2-х столових ложок.

  • Меляса в хлібопекарському процесі

    У зв’язку зі змінами в сучасних підходах до харчування (як важливої складової здорового способу життя) зростає інтерес до використання патоки в кулінарії. Думки про застосування чорної патоки як добавки до тіста в процесі випічки хліба розходяться.

     

    Дехто не вважає бажаним її використання, мотивуючи це наявністю непотрібних домішок. Інші ж, навпаки, рекомендують включати мелясу не тільки в приготування певних сортів хліба, а й іншу випічку (зокрема, пряників).

     

    Вважається, що такий хліб менше піддається зачерствлінню.

  • Кулінарне використання меляси

    Стереотипне сприйняття чорної патоки як кормового продукту для тваринництва останнім часом починає змінюватися. У Сполучених Штатах, Канаді, багатьох країнах Європи поширене застосування її в кулінарії. За консистенцією це тягучий сироп, цілком відповідний замінник рафінованого цукру. Вітається використання як натурального підсолоджувача в кашах, напоях, десертах, а також в соусах, маринадах, салатних заправках. Патока прискорює бродіння тіста, додає напоям фруктовий присмак, знижує поріг замерзання молочних сумішей.

  • Меляса в сфері органічного землеробства

    В останні десятиліття серед рослинників і городників зростає інтерес до застосування органічних препаратів при роботі на своїх ділянках. При виготовленні бокашів, ЕМ-препаратів широко використовується патока чорна (бурякова меляса), супутній продукт цукрової індустрії. Вона містить велику кількість вуглеводів, котрі являють собою особливе середовище, яке сприяє знаходженню, розвитку і розмноженню корисних мікроорганізмів. Наявність комплексу макро- і мікроелементів допомагає цьому мікробного симбіозу.

  • Інші області застосування патоки

    Виготовлення паливних пелет, брикетів – при виготовленні пелет для опалювальних пелетних котлів не тільки сприяє в’язкості гранул і брикетів, а й збільшує займистість цього палива.

     

    Будівництво – використовується як добавка при виготовленні пластифікаторів у бетон та ін. будівельних сумішей.

     

    Металопрокат – використовується в якості сполучних для виготовлення форм.

     

    Виготовлення дробу – використовується для виготовлення мисливського дробу. При литті розплавленого свинцю в ємність із патокою виходять ідеально круглі кульки дробу.

     

    Виготовлення етилового спирту.